Hoje tive o prazer de conhecer a sua "casa" e gostei tanto que por cá fiquei um bom bocado. Vou voltar outras vezes. Desejo-lhe muito sucesso e felicidades. Dylia (Rio de Janeiro-Brasil)
This is just cheese (this one was sheep-cheese but you can use goat- or cow-) that has been grilled for some minutes in the oven. Sprinkle some dried oregano over it and voilà!
E sardinhas e favas e pão com azeite :)
ReplyDeletehmmmmmmmmmmmm....delícias!beijos,chica
ReplyDeleteuhmmm que maravilha!!!! :)
ReplyDeleteestou fome!!! :)
ReplyDeleteE conquilhas ao sair da praia. antes de tomarmos o duche merecido!!!
ReplyDeletelooks delich
ReplyDeleteHoje tive o prazer de conhecer a sua "casa" e gostei tanto que por cá fiquei um bom bocado. Vou voltar outras vezes.
ReplyDeleteDesejo-lhe muito sucesso e felicidades.
Dylia (Rio de Janeiro-Brasil)
what kind of cheese? It looks so good!!
ReplyDeletedear Concha, I post you in myu blog.
ReplyDeleteCOngratulations four your blog
adoooooooooooro
ReplyDeleteDelish! We enjoy warm brie, crusty bread, and grapes for dinner on occasion. I'll have to try the oregano!
ReplyDeletethat looks amazing, do you have a recipe for that?
ReplyDeleteThis is just cheese (this one was sheep-cheese but you can use goat- or cow-) that has been grilled for some minutes in the oven. Sprinkle some dried oregano over it and voilà!
ReplyDeletehuuumm que delícia...
ReplyDeleteFotografias fantásticas de detalhes que não nos deixam duvidar do quão lindo é este nosso Portugal! Boas Férias :)
ReplyDelete